Trail van Nobressart De 'Elchertoise' van JPP » Zaterdag 17 maart 2018

De «Elchertoise van JPP» is een parcours van 50 (Maxitrail), 25 km (trail), of 14 km (minitrail) waar gezelligheid en goed humeur domineren. En dit in een 100% natuurlijk kader!

De trail bestaat al sinds enkele jaren. De deelname is groot en internationaal. De schoonheid van het landschap verklaart ongetwijfeld het succes van de trail over de grenzen heen.

Het parcours richt zich tot iedereen. Aan ervaren lopers biedt de trail deelnemers van kwaliteit en een gevarieerd tracé aan; aan neofieten een toegankelijke wedloop in volle natuur.

Hier in Nobressart, primeert het plezier van het lopen en de gezelligheid. Om deze redenen zijn de woorden “podium, beloning, cadeaus, sponsors, geld en geasfalteerde wegen” verbannen.

De deelnemers zullen een circuit lopen, bedacht door ware liefhebbers van wedlopen (de vrienden van Jean-Paul en hun team). Een organisatie die weet wat een wedloop in volle natuur betekent.

De wedloop combineert wegen, paden, stijgingen en dalingen, single tracks en andere tracés tussen het stroomgebied van de Rijn en de Maas, die U het dorp van Nobressart zullen doen ontdekken.

Na de race, zal ons lokale bier, de « Elchertoise » in de schrijnwerpers staan. Dit bier past perfect bij de ham aan het spit, die we U traditioneel aanbieden.

Deze trail en minitrail zijn het werk van Jean-Paul, die een paar maanden geleden overleden is. We willen hem eren door dit evenement verder te zetten.

Tot ziens !

Afspraak zaterdag 17 maart 2018 voor de «Elchertoise van JPP» te Nobressart (B)

  • Pre-registratie via www.nobressart.eu : 4€, 6€ en 8€
  • Registratie de dag van de wedloop :6€, 8€ en 10€
  • Warme douches bij de aankomst.

Bezoek onze website voor meer informatie : inschrijvingen, klassement, video’s et foto’s, ..: www.nobressart.eu Contacten : trail@nobressart.eu